сряда, 24 октомври 2012 г.

15 идеи как да изберем романтична декорация за специални случаи

15 идеи как да изберем романтична декорация за специални случаи

Красива декорация за празнични случаи

Има много случаи, когато можете да зарадвате любимия човек с романтична декорация- годишнина от сватбата или първата ви среща, Коледа, Великден, рожден ден. Свещите са най-често използваните вещи, когато искаме да направим обстановката в стаята романтична или празнична.
 Романтична декорация за масата

Ако изберете ароматни свещи, информирайте се предварително какви са предпочитаните аромати на вашите гости. Преценете цветни или бели ще изпъкват по-ефектно на масата, като се съобразите с цвета на покривката и сервиза за хранене.
 Красива декорация за банята

Големината им да е избрана така, че пламъкът да не загасне в най-тържествения момент.Добре е покривката и декорацията на чиниите да са тематично свързани с празника. За Коледа и Нова година заложете на мотиви със снежинки, елхички. Свети Валентин изисква сърца. 
 Луксозна декорация в спалнята
Ако не разполагате с подходящите чинии или покривка за съответния празничен  ден, можете да впрегнете въображението си и да сътворите нещо интересно и нетрадиционно. Това може да са направени от вас или някой художник малки картички със стилен или закачлив сюжет.
 Празнична декорация за Вашата маса
Ароматни цветя са друга идея за романтична декорация, която е много атрактивна. Това са изсушени листенца от цветя, най-често от червени рози, които допълнително са ароматизирани. Украсете с тях масата, разпръснете ги по пода, сложете и във ваната. Те са красиви и не изискват никакви усилия от ваша страна.
 Романтична декорация за легло
Пътечка от входната врата до мястото на изненадата може да се направи и с червени сърца от хартия. Можете да ги изрежете сами или да ги закупите от някой от специализираните магазини за подаръци.Великденски заек и красиво аранжирани яйца на масата ще зарадва не само децата на Възкресение Христово. 
 Романтична декорация за камината
Сложете вази с живи цветя на масата, те ще внесат романтика и свежест. Трябва обаче да внимавате букетът да не е прекалено голям и да не пречи на свободата на погледа и движенията.Живият огън в камината създава романтично настроение. След вечеря можете да се оттеглите до него на чаша хубаво вино.
 Красива романтична декорация в спалнята
 Добре аранжираната храна допълва романтичната обстановка. Постарайте се да поднесете ястията със стил. Това показва специално внимание към гостите.Избягвайте пищните украси. Понякога те „натежават”, особено ако стаята не е достатъчно голяма. 
Романтична декорация в спалнята
 Семплата по размери декорация е по-ефектна, ако е направена с вкус. Малка стилна фигура на ангел или на класическата сцена с Рождество Христово създава празнична атмосфера на Коледа и внася уют и романтика. 
Балоните са честа декорация за празници. 
 Красива декорация от цветя в спалнята
Ако ги използвате по нетрадиционен начин, ще предизвикате изненада и ще внесете романтика в жеста. Какво ще кажете, ако скриете годежния пръстен в надут балон и го спукване уж случайно. Пръстенът пада и…  
На Свети Валентин закачете на абажура висящи плюшени или хартиени сърчица. 
 Цветя в спалнята
За Коледа и Нова година тези акценти са звезди и снежинки. Заложете на повече цвят при подготовка на парти за детски рожден ден. Украсете стаята с цветни балони и гирлянди. Пъстри клоунски шапки ще внесат настроение. 
 Декорация от рози за легло
 Романтична декорация може да се направи с природни материали. Красиви речни камъчета и черупки от миди са аранжирани по атрактивен начин със свещи.
 Поставки във формата на сърца
 Елегантна декорация
 Изключително романтична декорация
Елегантна и чувствена декорация за стена или камина
Красива декорация за масата
 Елегантна романтична декорация за Св.Валентин
 Идейна декорация за празници
 Елегантна декорация за масата
 Красива декорация във формата на сърце
 Декорация подходяща за специални случаи
 Романтична и луксозна декорация
Луксозна декорация за маса
 Красиви сърца с цветя
 Красива декорация от цветя и сърца
 Елегантна и романтична декорация
 Идейна декорация за масата
 Романтична декорация за масата
Сърца и цветя за Вашата маса


Няма коментари:

Публикуване на коментар