четвъртък, 25 октомври 2012 г.


15 предложения за холна маса и обзавеждане на всекидневната

Красива масичка от дърво
Холната маса и меката мебел са основни части от интериора на съвременната всекидневна. В тази статия ще опитаме да ви предложим различни идеи как да направите хола си уютен и приятен.Ако харесвате изчистените форми, изберете минималистичен дизайн за всекидневната. Квадратна бяла маса от дърво до тапицирания диван е характерната композиция за този стил.
Луксозна стъклена масичка за кафе
Добре е при обзавеждане на всекидневната да заложите на практичността. Комплект от три маси с различна височина и ширина, които се прибират една под друга, е много удобен. Той не заема излишно място, а при нужда масите се вадят.
Идейна масичка за кафе
Артистичните натури ще харесат дизайнерски маси с асиметрични форми. Най-често са изработени от стъкло и метал. За по-смелите интерес ще представлява холната маса, приличаща на обърната шестоъгълна призма. А какво ще кажете, ако тя е в светло синьо?
Красива масичка за кафе с декорация
Мебелите вече не са това, което помним от детството си. Сега те приличат на подредени от дете дървени модули. Маса с с-образна форма навлиза смело в дизайна на модерния дом.Все по-често хората избират за модерния си хол маси във форма на куб или паралелепипед. Асоциацията е с японски дизайн. 
Модерна масичка за кафе в два цвята
Друга идея е хоризонтални плоскости, свързани с малки кубчета между тях. Елементите могат да са в различни цветове и дори от различни материали като закалено стъкло и дърво.Извита масивна основа във формата на s и стъклен плот е друг интересен модел за холна маса. Той е в комплект с две кръгли табуретки, които сякаш са изрязани от основата на масата.    
Модерна масичка от стъкло и дърво
Заради естеството на материала много атрактивни са дизайнерски маси от метални крака и стъклен плот. Металът е извит в разнообразни форми.Извити като буквата „с” могат да са и дървени крака на масата. Интересната им форма смекчава строгостта на стъкления плот.Извивките на краката на масата се срещат и в класическите мебели. Техните извивки са обикновено в долната част и повтарят елементи от шкафовете.
Модерна масичка от махагон
Ако сте привърженик на традицията, вероятно ще изберете дървото за вашия интериор. Стабилна дървена маса в комбинация с диван и фотьойли от кожа са предпочитано съчетание за дома. Скъпите материали внасят лукс.Маси от масивно дърво внушават стабилност. Те са предпочитани от привържениците на Фън Шуй. Дървеният материал може да е в естествения си цвят или да е боядисан.
Дървена масичка за кафе
Дървото се съчетава с друг природен материал- мрамор. Комбинацията е стилна, а фигурите на скъпия камък създават интересна комбинация с масивната дървесина на масата.Дървеният материал е характерен и за рустикалния дизайн. Този стил обикновено залага на дървото в естествения му цвят, но не е изключение обработения материал, който имитира старо дърво.
Масичка за кафе във формата на пеперуда
Плотът на холната маса може да е в разнообразни форми- кръг, квадрат, правоъгълник, овал, асиметрична. Разнообразието от форми и материали е толкова голямо, че често затруднява избора.
 Модерна масичка за кафе от дърво и стъкло
 Модерна масичка аквариум
 Красива минималистична маса за кафе
 Красива маса за всекидневната
 Идейна маса от стъкло и метал
Красива масичка за кафе от стъкло и камък

Няма коментари:

Публикуване на коментар