сряда, 24 октомври 2012 г.

Как да изберем добър архитект за новата ни къща

Изключително модерен дом с басейн
Всеки човек иска да построи свой дом, който да отговаря най-пълно на нуждите на семейството му за уют и комфорт. Ако и вие сте решили сте да строите нова къща и вече имате визия как да изглежда тя, трябва да сте наясно, че е необходимо да се въоръжите със здрави нерви и да отстоявате това, което искате.
Луксозна къща с басейн
  В същото време обаче е добре да се вслушате в съветите на специалистите и да сте склонен на разумни компромиси. Затова трябва да изберете добър архитект. Тук вече идва трудното- как да намерите този професионалист, който е готов да се съобрази с вашите изисквания и в същото време да наложи най-доброто без да прави компромиси с качество
Съвременна къща с голям басейн
 . Нали сте чували, че най-добрата реклама е „от уста на уста”. Затова първо разпитайте свои приятели и колеги за добри архитекти. Сигурно повечето от тях ще ви посочат някого от личен опит или просто за чували, че строи страхотни къщи.
Модерна къща с интересна архитектура
 Не приемайте архитект, който предлага съмнително ниска оферта. Всеки специалист знае цената си и занижената цена за труд е сигнал да недостатъчен професионализъм или компромис с качеството на проекта.
Луксозна къща в традиционен стил
 Със сигурност не разполагате с бюджет, за да наемете световно известен архитект. Затова огледайте внимателно разумните оферти. Следващата стъпка, която трябва да направите, е да се запознаете с реализираните проекти на архитектите от първоначалния ви списък.
Идейна къща с модерна архитектура
 Не се колебайте, ако сред тях има току-що завършил университет без нито един клиент преди вас. Често младите са по-креативни в желанието си да се докажат пред опитните специалисти, обхванати от рутина.
Къща с огромен басейн
Добре е да се срещнете лично с няколко от списъка ви с архитекти и в личен разговор да поставите условията си. Но в крайна сметка изберете този, който се съобразява с желанието ви, но може да защити позициите си, когато иска да промени нещо във вашия проект.
Модерна резиденция с басейн
Идейна къща с голяма градина
 Къща във весели цветове
 Съвреманна къща с просторна градина
 Традиционна луксозна къща
 Модерна къща в бяло
 Идейна къща в бяло
Традиционна къща с големи балкони
 Луксозна архитектура за Вашия дом
 Луксозна къща със съвременен басейн
 Съвременна къща в много различни цветове
 Идейна къща с гараж
 Модерна къща със съвременен басейн
 Минималистична бяла къща
 Футуристична къща с басейн
Изключително модерна къща
 Елегантна архитектура за Вашия дом
 Елегантна къща с широк басейн
 Изключително модерна къща с басейн
 Съвременна архитектура за Вашия дом
 Модерна къща в бял цвят
Интересна къща с голяма тераса

Няма коментари:

Публикуване на коментар